Ticket to the Moon Moonblanket Compact overdekken / poncho

Moonblanket Compact er et smart alt-i-ett produkt som kan brukes som både overdekken, underdekken, teppe, sovepose og poncho.

TMBCOM52
TMBCOM52
Vår anbefaling

IKKE MEDLEM
DIN MEDLEMSPRIS MEDLEMSPRIS BLI MEDLEM
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Anmeldelser

Moonblanket Compact er et produkt for som deg som er på tur sommerstid, enten med hengekøye, telt eller bare på besøk hos noen der du trenger en personlig soveløsning. Moonblanket er en skjult perle i jungelen av isolerende produkter. Det er et typisk produkt som alle blir misunnelig på, og du ikke viste du trengte. Moonblanket stiller også i kategorien gave "for den som har alt".

Moonblanket Compact er laget som overdekken som man har i hengekøya, enten som tradisjonelt teppe eller som ekstra isolasjon til en sovepose (over eller rundt soveposen).

Produktet fungerer også som en vanlig sovepose for sommerbruk om man snurper sammen fotenden og knepper igjen knapene på sidene. Som teppe eller sovepose er den perfekt for hytteturer, båtturer, borteboing og all annen bruk der du trenger en soveløsning.

Det fungerer også som dobbeltdyne sammen med en du er glad i. Som en bonus har produktet en spalte på midten slik at du også kan bruke det som poncho, kanskje den deiligste funksjonen av alle. Som poncho kan du garantert selge den til høystbydende på de sene nattetimer, eller låne den bort til din utkårede.

Moonblanket Compact pakkes sammen i den medfølgende transportposen ved å åpne den sekundære glidelåsen på transportposen. Denne har plass til både Moonblanket og hengekøyen slik at alt kan pakkes ned samlet.

  • Vekt: 810 gram (inkl. pakkpose)
  • Størrelse: 205 x 135 cm.
  • Komforttemperatur: 5 °C
  • Syntetisk RPET-ECODOWN fra Thermore®
  • Ytterstoff i 70D Crinkle Nylon
  • Innerstoff i 20D Crinkle Nylon
  • Fotboks og nakkekrage for økt komfort


DEL OPPLEVELSENE MED OSS PÅ @BRAASPORT.no / #BRAASPORT